Termeni

Condițiile de contractare a cazării și modul de efectuare a rezervărilor în cadrul vilei EPICO din Stațiunea Olimp, precum și condițiile de cazare și normele de comportament, prezentate mai jos, au rolul de a reglementa contractarea serviciilor de cazare și șederea turiștilor la vila EPICO, în condiții civilizate și conform normelor legale.

Nerespectarea acestora de către turiști obligă Operatorul vilei EPICO la luarea măsurilor de neacceptare sau excludere a acestora.

CONDIȚII DE CONTRACTARE A CAZĂRII ȘI MODUL DE EFECTUARE A REZERVĂRILOR

  • Oferta de cazare a vilei EPICO și tarifele percepute pentru cazare sunt publicate pe pagina de internet www.epico.ro.
  • Datele de contact pentru orice fel de solicitare sunt publicate pe pagina de internet www.epico.ro.
  • Contractarea de către turiști de servicii de cazare la vila EPICO implică cunoașterea de către aceștia a prezentelor CONDIȚII DE REZERVARE ȘI CAZARE și acceptarea implicită și necondiționată a acestora.
  • Capacitatea maximă/apartament: 2 adulți + 2 copii.
  • Pentru a contracta servicii de cazare în apartamentele vilei EPICO, completați formularul de rezervare apoi achitați suma aferentă perioadei rezervate. Rezervarea este fermă, după confirmarea plății în contul operatorului.

Rezervările pot fi anulate în următoarele condiții :

  1. cu cel puțin 14 zile în avans față de data de început a rezervării – fără reținere de sume compensatorii;
  2. în situația nerespectării termenului de la punctul 1, beneficiarul va reține integral suma achitată.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 7 zile de la data solicitării privind anularea rezervării.

În cazul neprezentării la vila EPICO, se va aplica o penalizare de 100%, respectiv costul întregii șederi.

În cazuri de imposibilitate fortuită de onorare a rezervării, Operatorul vilei EPICO își rezervă dreptul de a returna banii integral în situația în care este imposibilă oferirea unei alternative agreată de client.

 

CONDIȚII DE CAZARE ȘI NORME DE CONDUITĂ

Cazarea în cadrul vilei EPICO se poate face începând cu ora 15:00 și până la ora 19:00 în ziua sosirii, și se încheie până cel târziu la ora 11:00 în ziua plecării.

Cazarea nu se va putea face în lipsa unui act de identitate. Cazarea minorilor este permisă numai în cazurile în care aceștia sunt însoțiți de părinți sau de reprezentanții legali.

Poarta de acces în curtea vilei EPICO se închide/deschide cu telecomandă, nu se va lăsa niciodată deschisă.

Turiștii își vor parca autoturismul strict pe locul de parcare atribuit fiecărui apartament. Vizitatorii nu pot parca autoturismul în incintă și nici pe aleea de acces către imobil.

Vizitatorii pot rămâne peste noapte în camera turistului vizitat numai cu acordul Operatorul vilei EPICO, cu condiția respectării capacității maxime a fiecărui apartament.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Nu este permisă introducerea de aparatură electrică și electrocasnică (instalații de sonorizare, frigidere, aragaze, reșouri, radiatoare, calorifere, cuptoare, etc.), lemne, cărbuni, orice material sau substanță combustibilă, armament de orice fel, droguri / substanțe interzise.

Nu este permisă distrugerea în vreun fel a vegetației din incintă.

Este interzis în incintă focul deschis.

Este interzisă prăjirea sau frigerea cărnii sau peştelui în bucătăriile apartamentelor și este cu desăvârșire interzis fumatul în apartamentele și pe holurile vilei EPICO, fiind montați senzori de fum.

Se recomandă consumul moderat de băuturi alcoolice și evitarea prezenței în spațiile publice în stare de ebrietate.

Nu este permis nudismul sau orice formă de exhibiționism.

Deteriorarea de către turiști a oricărui obiect de inventar atrage răspunderea materială a acestora privind achitarea daunelor la valorile comunicate de Operatorul vilei EPICO sau la valoarea de piață a respectivelor obiecte.

Poarta de la ieșirea spre plajă se va închide/deschide cu telecomandă, nu se va lăsa niciodată deschisă.

La intrarea în curtea vilei EPICO, dinspre plajă, turiștii sunt rugați să îndepărteze nisipul adus de pe plajă, cu ajutorul dușului special montat în curte. Prosoapele de baie din apartamente nu vor putea fi folosite ca și prosoape de plajă.

La părăsirea apartamentului, turiștii vor închide/încuia geamurile și ușile, Operatorul vilei EPICO nu este răspunzătoare pentru lucrurile și valorile pe care turiștii le lasă în apartament.

În ziua plecării, turiștii sunt rugați să contacteze Operatorul vilei EPICO pentru predarea spațiilor de cazare.