Termeni generali

Politicile de Confidenţialitate Maritimo Leisure SRL

Datele cu caracter personal pe care le trimiteţi către Maritimo Leisure SRL sau pe care le completaţi în procesul de utilizare a website-ului www.epico.ro se prelucrează. Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării www.epico.ro trebuie să fie complete, corecte şi actuale. În cazul în care constatăm că informaţiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depășite, accesul la www.epico.ro poate fi limitat sau blocat.

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în website-ul www.epico.ro

Website-ul www.epico.ro şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi mărcile comerciale, inclusiv numele “EPICO“, ”Maritimo Leisure”. Ele sunt mărci deţinute de Maritimo Leisure SRL. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul website-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe website-ul www.epico.ro (denumite în continuare “Materialele Site-ului”). Materialele website-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public doar în baza unui acord prealabil scris din partea Maritimo Leisure SRL.

Limitarea răspunderii

Conform legislaţiei în vigoare, Maritimo Leisure SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa website-ul www.epico.ro sau conţinutul său.

Maritimo Leisure SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Maritimo Leisure SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest website. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui website va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. Maritimo Leisure SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Informaţiile furnizate de Maritimo Leisure pe website-ul www.epico.ro şi prin alte canale de social media sunt de uz și interes strict personal.

 

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul www.epico.ro datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului www.epico.ro sau a elementelor individuale ale website -ului www.epico.ro în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul www.epico.ro poate fi restricţionat sau blocat.

Maritimo Leisure SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul www.epico.ro sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

INFORMAŢII CU CARACTER PERSONAL

Culegerea Informaţiilor cu Caracter Personal

Informaţiile cu Caracter Personal” sunt informaţiile care vă pot identifica, cum ar fi numele, adresa poştală (inclusiv adresele de facturare şi de expediere), numărul de telefon, adresa de e-mail, numele de utilizator. Noi culegem Informaţii cu Caracter Personal de la dvs. când vă faceţi cont de utilizator pe wesite-ul www.epico.ro, când alegeţi să participaţi la ofertele şi programele noastre sau ne transmiteţi informaţii direct nouă, inclusiv când vă inregistraţi la noi, cumpăraţi serviciile noastre, participaţi la facilităţile noastre interactive sau intraţi în contact cu noi pe www.epico.ro.

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Maritimo Leisure SRL are calitatea de operator date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Conform GDPR, beneficiați de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, de rectificare sau ștergere a datelor personale sau restricționarea prelucrării ori de portabilitate a datelor personale. De asemenea aveți dreptul de a vă opune prelucrării. Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate, de retragere a consimțământului. Pentru datele colectate prin consimțământ, aveți dreptul de a retrage consimțământul în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi,  puteți adresa prin e-mail o cerere la adresa booking@epico.ro. De asemenea aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Folosirea Informaţiilor cu Caracter Personal

Scopurile în care putem folosi Informaţiile cu Caracter Personal:

 • pentru scopuri pentru care dvs. ni le-aţi transmis în mod specific, inclusiv, pentru a ne permite să răspundem întrebărilor dvs. şi pentru a vă procesa şi rezolva cererile;
  • pentru a vă transmite informaţii în legatură cu relaţia sau tranzacţiile dvs. cu noi;
  • pentru a vă comunica informații despre produsele, serviciile, programele şi ofertele pe care noi le considerăm că pot fi de interes pentru dvs. (prin e-mail, SMS, telefon sau trimiteri poştale);
  • pentru a vă personaliza experienţa cu noi, inclusiv prin prezentarea de produse sau oferte adaptate pentru dvs.;
  • pentru a vă permite să comunicați cu alţi utilizatori pe website-ul nostru;
  • pentru scopurile noastre interne de afaceri, cum ar fi analiza datelor, audituri, elaborarea de noi produse, îmbunătăţirea paginii noastre de internet, perfecţionarea serviciilor noastre, identificarea tendinţelor de utilizare şi determinarea eficienţei campaniilor noastre de promovare;
  • pentru a vă permite să participaţi la concursurile şi alte promoţii asemănătoare ale noastre şi pentru a administra aceste activităţi (unele din aceste activităţi au reguli suplimentare, care ar putea conţine informaţii suplimentare în legătură cu modul în care noi folosim şi dezvăluim Informaţiile dumneavoastră cu Caracter Personal. În acest sens vă recomandăm să citiţi aceste reguli cu atenţie);
  • pentru a realiza rezervarea dorită, pentru a vă procesa plăţile, pentru a comunica cu dvs. în legătura cu rezervarea făcută.

 

Distribuirea Informaţiilor cu Caracter Personal

Noi putem dezvălui Informațiile dvs. cu Caracter Personal în următoarele cazuri:

 • unor terți prestatori de servicii ai Maritimo Leisure SRL: găzduirea paginii de Internet, analizarea datelor, procesarea plăţilor, executarea comenzilor, asigurarea infrastructurii, servicii de tehnologia informaţiilor, servicii pentru clienţi, servicii de transmitere e-mail, procesarea datelor de card, auditare şi alte servicii similare. Aceşti terţi vor primi sau vor avea acces la Informaţiile dvs. cu Caracter Personal pentru scopul de a presta aceste servicii pentru noi sau în numele nostru;
  • reprezentanţilor noştri de vânzări, în cazuri în care este necesar să execute diverse comenzi sau să presteze un serviciu comandat de dvs;
  • autorităţilor publice centrale şi locale.

 

Folosirea şi distribuirea Informaţiilor fără Caracter Personal

Deoarece Informaţiile fără Caracter Personal nu vă identifică personal pe dvs., noi putem culege, folosi şi dezvălui Informaţiile fără Caracter Personal pentru orice scop.

SECURITATEA

Luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă.

FOLOSIREA SITE-ULUI DE CATRE COPII

Site-ul nu este destinat persoanelor cu vârsta mai mică de optsprezece (18) ani.

Disclaimer

Deşi facem eforturi pentru o cât mai mare acurateţe a informaţiei publicate, Maritimo Leisure SRL nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole.

Anumite link-uri de pe acest website vă pot conduce la alte website-uri. Acestea nu sunt sub controlul www.epico.ro şi nu sunt aprobate în vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar în scop informativ. Dacă decideţi să vizitaţi oricare alt website plecând de la un link oferit de www.epico.ro, faceţi acest lucru pe propriul dvs. risc şi este responsabilitatea dumneavoastră să luaţi toate măsurile de protecţie împotriva viruşilor şi a altor elemente distructive.

Maritimo Leisure SRL ia măsuri pentru a vă oferi o vizită agreabilă şi sigură pe website-ul său, dar nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de încărcare a website-ului sau a anumitor pagini din website. Folosiţi constant un program anti-virus pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.